0203629148 Dutch English

Manicure Amsterdam

Manicure in de hoofdstad – Eerste color bij beauty-specialisten

De eerste color manicure Amsterdam bij beauty-specialisten. Onze manicure behandeling in Amsterdam is een complete verzorging van nagels, nagelriemen en handen. Voor een manicure in Amsterdam gaat u naar Dioniry Nails & Beauty Amsterdam. Royal spa manicure biedt u een veel langere, luxe behandeling die een paraffine bad bevat. Bekijk de prijslijst voor manicure Amsterdam. 

Dioniry Nails & Beauty manicure behandeling

 
Manicure Amsterdam

Spa Manicure in de Hoofdstad Centrum

De goede zorg van uw handen en nagels is erg belangrijk, vooral als je een extravert persoon bent, of je werkt in een klantgerichte omgeving of gewoon het plezier hebben van het zien van uw mooie handen en nagels. Wij bieden u een ontspannende behandeling aan met een uitstekend eindresultaat.

Reserveren

Royal Spa Manicure

Royal spa manicure biedt u een veel langere, luxe behandeling die een paraffine bad bevat. Een paraffine behandeling maakt gebruik van warme olie gebaseerd op wax om pijn te verlichten aan de handen, gewrichten en spieren. Deze behandeling heeft huid-verzachtende voordelen en verbetert de bloed doorstroming in het behandelde gebied. Het vergroot de beweging voor mensen met artritis, bursitis en andere chronische aandoeningen die pijn en stijfheid veroorzaken.

Paraffine behandelingen maken de droge, ruwe en schilferige huid glad en zacht. Het is een vorm van diepe warmte therapie. Vloeibare paraffine is zeer efficiënt in het absorberen en vasthouden van warmte. Als u uw hand dompelt in het paraffine bad, gaat de warmte van de wax over in het getroffen gebied terwijl de was stolt. De warmte verbetert de bloedsomloop en verlicht de pijn en stijfheid. De behandeling opent ook de poriën en vangt vocht uit onderliggende lagen van de huid. Wij raden u aan om het te proberen in combinatie met de Royal Spa Pedicure om een compleet unieke en ontspannende behandeling te ervaren.

Reserveren

Kwaliteit CND manicure

Ondanks het zeer voordelige tarief voor de manicure behandelingen, zal deze niks afdoen aan de kwaliteit. Dioniry Nails and Beauty garandeert: Top kwaliteit manicure behandelingen in Amsterdam. Graag staan wij voor u klaar, u kunt altijd terecht met of zonder afspraak.

Boek Manicure behandelingen in Amsterdam. Bekijk prijslijst, en direct en veilig 24/7 online. Bel ons: 0203629148.

tags: Manicure Amsterdam, Manicure in Amsterdam, Amsterdam Manicure, Eerste color manicure Amsterdam, Manicure specialisten in Amsterdam, Manicure specialisten Amsterdam, Amsterdam manicure specialisten, Manicure Amsterdam Centrum in Amsterdam, Manicure Amsterdam Centrum, Amsterdam Centrum Manicure, Manicure behandeling Amsterdam Centrum, Manicure behandeling in Amsterdam, Klassieke manicure Amsterdam, beste manicures van Amsterdam, Klassieke manicure in Amsterdam, Klassieke manicure in Amsterdam Centrum.

Manicure Amsterdam: Maak direct een afspraak bij Dioniry Nails & Beauty Amsterdam. Goedkope Manicure in de hoofdstad.

Reserveren